hits

Ble glad av å våkne av gressklipperen klokka 7

Idag skinte omsider solen i Trondheim, og det gjorde meg så ufattelig glad. Den siste uken har nemlig vært temmelig grå hva været angår, men idag våknet jeg faktisk av at gressklipperen drev og dundret utenfor vinduet. Det er sjeldent at lyden av en gressklipper tidlig på morgenen gjør meg spesielt glad, men idag gjorde den faktisk nesten det. Tommelen opp for sommer! Med andre ord så har jeg vært meget sjalu på det været de har hatt på Østlandet i det siste.

Så idag ble det jaggu meg både gåtur og trening ute. Eller litt trening ute ble det iallefall, jeg dro nemlig ned på treningssenteret på solsiden etterhvert. Når man har begrenset med grusveier i umiddelbar nærhet så frister ofte mølla mer. Er det noe jeg hater så er det å jogge på asfalt.  

Så her fantaserer jeg om lange grusveier. Enn om vi kunne hatt en lang grusvei rett utenfor døra vår i Trondheim. Hjemme i Hegra der jeg er født og oppvokst har vi nemlig dette rett utenfor døra. Kjenner jeg har blitt litt bortskjemt med gode løpeveier.

Trondheim i mitt ♥


Nå føler jeg meg forresten som en typisk nordmann, jeg skriver jo nesten bare om været.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Navn
E-mail
URL