hits

Ting å gjøre på toget!

I skrivende stund sitter jeg på toget inn til Oslo, og allerede ikveld skal jeg ta nattoget tilbake til Trondheim. Hurra! Hvem drømmer vel ikke om å tilbringe over halve døgnet på et tog? Jeg må ærlig innrømme at jeg gjerne skulle tatt fly istedet, men når jeg bestilte så sent som jeg gjorde denne gangen så fikk det bare bli tog. Tog ble mye billigere for å si det mildt. Om jeg skal se det positive i det, så har jo tog sine fordeler det og. For det første så er tog mye mer miljøvennlig enn fly! For det andre slipper man med tog å sjekke inn og møte opp lenge før flyet går. Og sist men ikke minst får man sett mye fin norsk natur. Ja, man får kanskje sett noe om man flyr også, men uansett ikke like mye som med tog.

Man kommer uansett ikke unna det faktum at det å sitte lenge på toget kan være ufattelig kjedelig. Det gjelder jo forsåvidt alle lange reiser. Her kommer derfor en liste over ting jeg gjør og som du også kanskje kan gjøre om reisen blir for lang.

* Sjekke Skam nettsiden vært 5. minutt for å se om det har skjedd noe nytt.

* Kjedespise, spise dobbelt så mye som det du vanligvis pleier.

* Sjekk ut hva slags snapchat filter som finnes på hvert eneste stoppested.

* Spam venna dine med selfies fra hvert stoppested.

* Se på folk, bare fordi mennesker er så fasinerende og forskjellige.

* Tyvlytte til andres samtaler. Denne er forsåvidt ikke til å unngå når de foran deg diskuterer høylytt.

* Være tissetrengt, fordi man ikke klarer å gå på toalettene på toget uten å bli reisesyk.

* Dikte opp historier om menneskene på toget. Jeg tipper for eksempel at en av de foran meg bor på en gård. Det lukter nemlig litt fjøs her.

* Bruke lang tid på å finne en komfortabel stilling å sove i, for å så finne ut etter at man har sovnet at stillingen kanskje ikke var så komfortabel allikevel.

* Hjelpe gamle damer og menn med å løfte blytunge kofferter opp på baggasjehyllen. Denne er forsåvidt obligatorisk, om du ikke hjelper til kan du jo risikere å få kofferten i hodet.

Dette var dagens reisetips fra meg 🙂 Har du noen flere tips til meg kanskje?

 

2 kommentarer

Silje

07.06.2017 kl.15:26

Godt du klarer se det positive på det!

Syntes det er skummelt med fly jeg, så du var fornuftig med å ta tog ;)

Tyvlytte er alltids moro!

Skam har jeg faktisk sett lite sv denne sesongen. Kjededominert gjør jeg alltid :( Håper du fikk en fin tur :)

Elisa

07.06.2017 kl.15:46

Silje: Forrige gang jeg tok tog kjørte vi faktisk på to elger, så det kan være skummelt det og ! ;) Ja, turen var fin den, men 14 timer togtur på en dag ble litt mye :P

Skriv en ny kommentar

Navn
E-mail
URL