hits

DU BLIR ALDRI STOR!

Denne helgen har gått med til bursdagsforberedelser til Bæssmors 90-årsdag, som skal feires neste søndag. Blant annet har vi sett igjennom en masse gamle bilder som vi skal bruke i et lite lysbildeshow som vi tenkte skulle gå i bakgrunnen på bursdagen. Jeg syns nesten det er litt merkelig å se på bilder av seg selv som liten, jeg mener har jeg virkelig vært så liten? Eller jeg husker jo en del episoder fra da jeg var liten. Greia er bare det at jeg kan ikke huske at jeg så på meg selv som så liten. Med andre ord så var jeg nok kanskje litt veslevoksen, men er vi ikke alle litt det som små? Når jeg begynte på skolen begynte jeg derimot kanskje å skjønne at jeg ikke var så voksen allikevel. Jeg syntes blant annet at de som gikk i sjuende var store og kjempeskumle, for å ikke snakke om de som gikk på ungdomskolen. Allikevel er det jo ikke til å stikke under en stol at en del av meg følte seg stor da jeg begynte på skolen. Jeg følte meg også skikkelig stor da jeg begynte i sjuende, og du aner ikke hvor stor jeg følte meg da jeg begynte på ungdomskolen. Samtidig kunne jeg ikke skjønne at jeg følte meg stor da jeg begynte på skolen, jeg mener jeg var jo så liten. Så begynte jeg på videregående, og jeg kunne plutselig ikke skjønne hvordan jeg trodde at jeg var så stor på ungdomskolen.

Som dere kan se så har jeg ved nesten alle milepælene i livet mitt har jeg følt meg så voksen. Da jeg mistet min første tann, da jeg fikk min første sommerjobb, da jeg begynte på universitetet, da jeg fikk min første kjæreste, da jeg handlet min første dokost osv. Poenget mitt er bare det at etter en stund ser jeg nesten alltid tilbake og tenker at jeg var ung og at jeg ikke visste alt det jeg vet nå. Så når blir jeg voksen? Eller spørsmålet er vel mer når blir jeg å føle meg voksen sånn på ordentlig? Egentlig tror jeg nå at jeg bare begynner å se på meg selv som mindre og mindre voksen, fordi jeg vet at om noen år så kommer jeg til å se på dette blogginnlegget her å tenke: "Trodde du virkelig at du var voksen da du skrev dette?".
Så hvordan vil det føles å bli gammel? Helsen vil kanskje gå nedover, men mentalt sett tror jeg nok aldri at jeg kommer til å føle meg gammel. Jeg tror ikke Bæssmor føler seg gammel hun heller, selv om hun nå har rundet hele 90 år!

Føler du deg voksen?

 

2 kommentarer

Iselin Renée

19.06.2017 kl.10:37

Gratulerer til bestemoren din :)

Elisa

19.06.2017 kl.21:10

Iselin Renée: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Navn
E-mail
URL